Monday, July 6, 2009

...hepi beday ♥ syam ♥

hari ini 6 julai 2009 genaplah 31 tahun umur sahabat lama aku sewaktu di bangku sekolah dulu iaitu syam atau nama penuhnya ihtisyam yang kini jauh dimata namun dekat dihati aku. sebenarnya aku takde gambar terbaru syam dan malas plak nak amek dari facebook dia. so ape yang ade hanyalah kenangan lama sewaktu sekolah2 dulu. hehehe.... cute tak aku.. ahakssss... [ .... lari topik .... ]
masa ni kami dah tingkatan lima. dalam semua member aku yang ada dalam gambar tu, aku lupa plak ape nama lagi sorang tu yang diapit meen dan huzaimah tu. kurus tak aku ;p makan hati nok bila tengok balik kenangan sekolah dulu. emm.. kalu nak story pasal sekolah ni, memang le banyak kenangan manis dan pahit. semua tu tetap dalam kenangan terindah aku. kini semua dah ade keluarga masing2. aku ngan syam pun jarang berhubung. kalu ade benda penting je baru sms.
kepada sabahatku syam, selamat ulangtahun yang ke 31. moga panjang umur, murah rezeki, sentiasa diberkati dan dirahmati olehNYA. moga bahagia disamping keluarga tercinta. harap kalau ade masa lapang nanti, boleh le kita kuar makan bersama ok. kau tetap sahabat aku sampai bila2... :D

3 comments:

iena hamdi said...

aku br nak post.. ko dah post dulu.. uhuhu kira sama je la

my-niezzareena said...

hehehe... aku awal seminit la ni...

Aryana & Adrienna said...

happy bday syam ....a'ah ler saper nama kwn kiter tu haaa....astaga classmate kiter tu .....yg aku igt dia very close ngan huzaimah & lg 1 dia paling senyap dlm kelas kan ..........tp mcm kiter hantu dlm kelas.....kena mkn kismis lah nei nak kena igt nama dia...