Tuesday, July 21, 2009

niezzareena away = 23-26 july 2009

assalamualaikum semua... untuk pengetahuan semua, kami suami isteri akan berada di luar kawasan KL untuk berehat seketika dari kesibukan bekerja dan keadaan keliling kota metropolitan yang sentiasa sibuk setiap masa dan ketika
maaf kepada keluarga, sepupu sepapat dan teman-teman sekalian, bukan mahu berahsia ke mana kami akan pergi tapi hanya untuk mengelakkan diri dari diburu oleh sekalian makhluk tuhan yang tidak mengerti apa itu makna BERCUTI...

kami bukan keluar dari negara malaysia pun dan dalam keadaan sekarang ni, kami cuba elakkan dari menaiki pesawat untuk terbang ke mana-mana. kami hanya pergi dengan kenderaan sendiri dan cuba mencari peluang dan ruang untuk kami BERDUA sahaja. jangan terasa hati ye orang itu... ;p next time sebelum puasa kita p ngan family kita plak ok... itu cadangan kedua kami...

tempat yang hendak dituju pun bukanlah begitu glakmer maner pun, dah biasa pergi pun. hanya untuk mengimbas kenangan semasa bercinta dulu aje... haa... mungkin ade yang dah tahu ke mana arah tuju kami... hehehe... semua planning ni pun hasil suprise dari suami tercinta kepada isteri kesayangan, semata2 untuk....


menyambut ulangtahun kelahiran aku yang ke 31... ahakss... malu pulak!!!! pada 25hb nanti, genaplah hari tua aku. aku cuma harapkan yang biasa2 aje dan tak sangka planning hubby memang mengejut. kami akan bertolak esok pagi dan akan kembali insyaAllah pada hari ahad. doakan moga perjalanan kami selamat pergi dan balik. doakan kesejahteraan aku sempena untuk menyambut hari ulangtahun aku. doakan aku moga suatu hari Tuhan memberi rezeki kepada kami suami isteri untuk mendapat zuriat sendiri...

pada teman rapat di opis, maaf sebab aku tak terus terang, pada kak ina, hepy beday 2u, nanti balik i upload gambar masa kita celebrate beday u tadi ok...pada wahida, tq sebab paham keadaan aku, pada kak sue, jaga diri dan anak2, sorry jugak tak cakap awal, pada family pun sama, sorry tak bagi tau ke mana destinasi kami... pada kazen aku noris, sorry tak dapat menghadiri kenduri sambut puasa dan tahlil kat umah kau... pada teman blog, take care semua... cewah.. macam pergi berbulan2... harus ke tinggalkan pesanan penaja... huhuhu...

- semoga selamat semuanya -

...amin...

3 comments:

Naim Sempoiii said...
This comment has been removed by the author.
Naim Sempoiii said...

x kesah la kemana pon ko pg...tp jgn la lupe prazen utk aku eh...ape2 pon selamat bercuti...._AYU_

Anonymous said...

happy birthday my dear..