Wednesday, February 25, 2009

sambungan bersantai @ UY

lately ni takdak masa la nak update citer
bz kat opis tu sebab banyak program seminar
kat umah bila dah ngadap tv
dah jadi malas tahap cipan plak
ade masa kejap ni aku n3 le smbgan citer UY tu


punya la lama kami ber3 menunggu
dalam kol 10 lebih baru depa ni sampai
mak ngan ayah juki ikut sekali
masa ni depa mai kl sebab ada jemputan kawin
bawak le sekali bersatai bersama


yang bestnye....
kami yg pompuan ni goyang kaki je ok
yg sibuk membakar dan menggoreng
adalah husband2 tercinta
emm... suami soleh... ye ke.. =)




siap... menu semua dah terhidang
ikan dan ayam bakar
nuget goreng, nasi goreng, kopok, serunding
emm...yumyum..dapnye...


kak sue biasa la.. sibuk melayan anak2
hai... style ape lak kali ni abg dok posing tu
mendongak ke langit plak
wat ever... maklong tetap syg kat korang sumer


mak juki ni le kakak pada mak aku
dorang dua beradik je pompuan
mak ngan ayah aku tak dapat join
sebab masing2 ade hal
biasa le... plan last minute

No comments: