Sunday, November 23, 2008

selamat jalan mak



tajuk cam gempak
tapi sebenarnya tak de ape pun
ni sotry pasa mak aku
kami p anta dia kat klia
dia akan bercuti di kota london
bersama keluarga kakak ipar dia
ayah aku tak ikut
banyak kerja
yang sedihnye
raye haji nanti
mak tak balik lagi
kami adik beradik beraya tanpa mak
baru first time rasa tanpa mak disisi
kesian kat adik2 aku je la
cam aku tentu le balik banting

aku harap mak happy dengan percutian dia ni
jgn risau kami disini
pandai2 le masak sendiri nanti
masa mak pegi ni
kat sane musim salji
emm... mesti syok kan


ciuman rindu untuk dari mak untuk anak2
sedih la plak
mak pegi lama lak tu
3 minggu dia kat sane
mesti boring tak dpt dengar mak berleter
yang pastinye
mak jgn lupa bli ole2 untuk kami ye
bye mak!!!!
nota :
mak baru msg ngan aku tadi
waktu msia jam 9 pg
kat sane dlm jam 2 pg
mak kata tengah layan salji kat tingkap umah
sambil ingat keluarga kat sini
rindu la tu
kami pun rindu kat mak jugak
harap mak sihat sepanjang berada disane
mak bukan tahan sejuk
risau gak aku
moga mak selamat pergi
dan kembali...

3 comments:

aju said...

ommmaakkk....den pun tingin nak main salji....ho ho ho...

tingin nk buat snow man

:0

Aryana & Adrienna said...

omak den nk itut...den teringin nak pegang salji cam dlm citer winter sonata tu ...upppaaaaaa...(omak p london lah bkn korea)

my-niezzareena said...

aku lagi le jeles siot...