Saturday, November 1, 2008

bila dah kebulur

ni story hari selasa... balik keje macam biasa le singgah kat kedai mek ros kat area umh mak aku tu.. kat kedai mek ros tu mmg masakkan dia sedap2 semuanya. skang ni dah jarang mkn kat umh mak selain ari sabtu ngan ahad. bukan ape, malas nak susahkan dia... kesian kat mak, dia pun penat... takkan asyik nak masak utk kami je kan... kalu ikut hati dia mmg le dia lg suka kami mkn kat umh dia je... lagi pun sejak bulan puasa tu sampai skang, aku dah tak masak kat umh melainkan goreng nuget ke, ayam ke, wat burger ke... tgk le.. minggu depan igt nak masak balik, dh boring plak asyik mkn kat kedai je


menu faveret aku tomyam kung.. fuh... sekali hirup, rasa nak terangkat buah pinggang... pedas giler.... tu yg aku suka tu... hubby plak suka sup tulang, tp kali ni dia tukar selera. mmg selalu order siakap 3 rasa ni, tapi kali ni mak ai.... mek ros ni mamai ke ape.. beso giler siakap kali ni... yg mkn 2 org je... dia kata customer tetap... harga biasa je.. hehehe... mekaceh le... mcm tu le cara menghargai pelanggan.
eerrkkk... alhamdulillah.... kenyang sungguh perut kitaorg... boleh tak nak tanam tulang ni biar tumbuh pokok yang ade buai... bila nyanyi anak raja datang... hehehe... anak raja! ada hati kau shua.... raja maner??? raja kapo adalah.... muahahaha.... percaya atau tidak semua skali mek ros kira hanya RM20 tunai... murah kan...


No comments: