Tuesday, April 20, 2010

sekitar mkn mlm @ intai2

hari ini saya betul² hilang keinginan nak membebel dalam blog ni. sungguh malas sekali rasanya. moh layan je gmbr² yang sempat encik suami snap semasa mkn mlm di intai².

encik shahri bersama abang ipar~encik kamaruddin atau uncle

puan naimah bersama kakak ipar~puan normah [kakak pd ayah] dan abg iparnya

gebu dan buncit
adik kedua~shahaila @ angah bersama temannya ayie
adik ke3~shahera @ achiq bersama temannya raihan
yang bongsu~shaheedayu @ ayu bersama temannya razif bulu mata lentik
puan shuhaila bersama suaminya en marzuki
muhammad syafiq aiman @ abang

nur syafiqah aimiera @ kakak @ yaya

nur syafiqah aimiesya @ adik @ syasya @ cikenot

mak tok dan tok baba [mak ayah kak sue]

shuhazli @ adik ayie [adik kak sue]

gmbr tgh mkn tak dan nak snap. masing² ngah kebulur. gambar di atas membayangkan bahawa encik shahri sedang berbual mesra dengan menantu dan juga bakal² menantu. ape la yang disembang tu. tetap tarikh ke.. ahaksss

kakak terpaksa kontrol senyum sebab gigi depan dah rongak

budak cikenot ni wat pe'el masa nak bersiap sebab dia tengah tido. saya dah standby baju lawa tapi dia tetap jugak nak pakai baju tido. dia mamai sebenarnya sebab mkn ubat batuk sebelum tido ptg tu.

jutaan terima kasih kepada encik shahri selaku penaja mkn mlm ini. nanti lain kali kita berkumpul lagi dan try restoran lain plak. saya dah ada cadangan untuk program jalan² cari makan bersama keluarga next episod nanti. sape punya turn nak sponser? tunggu... adakah puan naimah... ahakss...

tekejut sebab bil mlm tu agak tinggi nilainya. uppss... nasib bukan turn saya belanja. hehehe... maceh ayah... murah rezeki...

3 comments:

Anonymous said...

lain kali kalu pegi lagi ajak le aku sekali

ayulicious said...

lain kali mkn westernfood la pulak..

ayulicious said...

INDAH BILA BERTERUSAN BEGINI...TP KALAU ADA YANG DUKA ATAU TERSINGGUNG HATI TIADA YANG SEINDAH SURIA



















aceeewahhhh