Monday, January 12, 2009

Birthday Invitation!!!

after lunch tadi aku terima email from somebody
ingatkan ct fatimah maner
ngupanya ct mmbr sek + mmbr blog
berbunyi :

Hi Shua,
You are invited to Sofia 2nd Birthday Bash
Date : 17 January 2009 / Saturday
Time : 3.00pm till 6.00pm
Venue : No.49, Jalan Putra Height 10/2B,
Putra Height, 47650 Subang Jaya, Selangor
I hope to see u soon!!!
Thanks, Siti J



wallahhhh
so cute kad jemputan dia
comei mcm bb sofia jgk
insyaallah ye
kalu tak de hal lain
untie shua sampai ok
nak tgk bb sofia lebih dekat
nak geget pp dia yg gebu itiu
nak pintal2 rambut dia
nak sembang2 pasal school dia


ni le bb sofia
montok gitu
geram je ngan pp dia
tqvm to ct and family
sudi invite aku
insyaallah... jumpa nanti disane

10 comments:

mamamia said...

mak iti minta email ko tadi.. aku bg ler...\

\anyway jom pergi.. aku nak tumpang.. hehehhehe tak berani drive la..

my-niezzareena said...

boleh je... kalu takde pape hal kiter diskas ari sabtu ok..

siti fatimah said...

shua dtg tau!! bila lagik nak jumpa ko tuhh ... ish2 tak sabar aku tau!!! i hope to see u ok :)

my-niezzareena said...

insyaallah... aku pun harap dapat jumpa korang semua... sure happening gillerrr

Aryana & Adrienna said...

shua aku pun tumpang ko leh tak ....aku bkn tak berani drive tp saje nak save kat minyak keta aku....apa2 sms aku yer.....

my-niezzareena said...

aku bawak bas je la... senang nak angkut kekawan semua. muahahaha... ade berani ke kalu aku yg drive bas tu... "ha...masuk dalam lg.. dlm lg... org lain pun nak naik jgk"

Aryana & Adrienna said...

bagus gak ko bawak bus.....almaklumlah ramai askar2 nie......tiket tiket tiket.....

my-niezzareena said...

dalam lagi dek... boleh msk lagi tu... aaa... tiket2... ampang 2 hengget... jgn dok kat tangga tu, nanti jatuh kena saman plak...

aju said...

wah rombongan cik kiah nampakkk....leh ler tumpang..kak, bas ni pegi ampang park tak..?..bape sen tambang...

;)

my-niezzareena said...

masuk jamban pun bayar 30sen dek... kalu ampang 2hengget je utk dewasa utk bdk2 1.90 jek... ha.. brapa org mau naik