Friday, January 30, 2009

bekalan untuk hari cuti


b4 balik hari ni
aku amek kesempatan pegi klinik panel kat opis
malas nak singgah memane klinik masa otw balik nanti
patutnya aku pegi masa lunch tadi
tapi bila dah dapat tido malas plak nak melangkah turun
badan dah makin panas
kepala dari pagi tadi tak hilang pening


malas plak nak isi borang
tapi nasib baik le skit je nak kena isi
sebab klinik ni mmg panel opis aku
so kalu pape yg tak lengkap dorang bleh call je
senang gitu..


aku cuma amek ubat ngantuk ngan demam je
yang lain tu ade lagi kat umah


dan untuk menghilangkan ngantuk aku sehari ni
dan untuk menghilangkan sakit kepala ni
aku buat le nes panas faveret aku
lega la kejap
selalu kalu aku pening
minum je ayaq ni terus ilang sakit
tapi kali ni lain plak
2 pek 3 in 1 aku buat
tak gak ilang
mungkin sebab aku asyik batuk & bersin kot
tu yang buat otak aku bergegar kot
k la, aku nak rest jap
sementara tunggu hubby sampai


pada u ollss semua
samat berehat sabtu dan ahad
dan kepada yang bekerja di area kl
samat sambung cuti
samat menyambut hari wilayah
enjoy yr weekend!!!

2 comments:

SaDi said...

get well soon... dan selamat berehat :D

iena hamdi said...

sama la shua... aku pun kalau pening pala minum nes kompom ok..