Monday, January 5, 2009

lepak @ janda baik


xtvt hari ahad minggu lepas
kami ke janda baik
berehat sambil bersantai
pada mulanya kami nak ke wet wel shah alam
masa tu hari mcm nak ujan je
so ubah fikiran lepak kat janda baik aje
kebetulan member juki ada buka chalet kat sane
kita p servey dulu le

nak dijadikan cerita
juki saje je ikut jalan karak lama
jalan tu kan berpusing pusing
kami semua dah loyer
mmg rasa nak termuntah
lama plak rasa perjalanan
konon nak makan angin la
pening kepala ade la
sampai abang pun dah tak boleh tahan
berenti tepi jalan terus muntah
paklong le tolong tepuk2 belakang...
cian dia
hantu muntah sebenarnya yaya
nasib le dia tido
kalu dia yang muntah
macam naga terlebih kenyang
habis kuar semua isi dalam perut
kami berenti kat genting sempah
beli makanan
kak sue plak sambung p muntah kat toilet
macam2 hal la plak

misi diteruskan
dalam 15 minit jumpa la tempat yang dituju
d'river training resort

dah sampai pun
sempat posing jap
kami p satu kete je
senang skit







nilah semua serba sedikit
permandangan kat kwsn chalet tu
tenang je rasa menikmati derusan air sungai
dengan cuaca yg redup2 petang tu
harga satu chalet kalu ari biasa RM80
kalu ari sabtu ahad RM100
ade bilik yang katil queen
ade yang katil 2 tingkat
asrama pun ade
tmpt ni pun boleh disewa untuk training
siap ade kantin lagi
kami plan nanti nak dtg lagi
bermalam plak dalam sehari dua ke
kalu nak wat bbq bawa perkakas sendiri boleh
nak sewa dorang punya pun boleh
tak silap aku RM50 kot
boleh karaoke lagik
kalu rasa2 nak servey
boleh le call tuan empunya chalet ni
penghujung kang aku bagi nombor ok


wah.. berangan ape tu cik abg
syok nampak
macam biasa
sebelum memulakan acara makan
kami posing le dulu keliling kawasan tu
memori daun pisang ke tu
cewah...
mesra nampak
bukan tengah merajuk ke org baju hitam tu
atau hati telah diubati
kuang kuang kuang :p
ni ape kes..
keseorangan jek
kesian dia
pasangannye bz cari duit poket..
hehehehe...
takde la kerja lain
pantang le nampak kamera
ni lah lauk yang sempat kami beli
masa kat genting sempah tu
ikan keli ngan ikan kembung bakar
cicah air asam
asam pedas ikan pari
kari terung
ulam kacang botol
sambal belacan
fuh...
sehingga menjilat jari...
acara seterusnya
masa untuk berendam
sejuk gile air sungai ni beb
syok ooo...
kan syok kalu umah sebelah ngan air sungai ni
memantau pergerakkan cucu dia
risau sangat
tak le dalam maner pun sungai tu
tapi mak aku ni biasa la
prihatin skit
layan je la gmbr2 kat atas tu
no idea to stori mori
yang pastinya
kami semua enjoy
kol 6 kami gerak balik kl semula
tq to brother zack yg bagi kami chalet free
untuk mandi bilas bandan dan bersiap b4 balik
untuk testing katanya




serba sedikit gambar dalam bilik
ok la untuk mencari ketenangan jiwa
kalu nak yang meletop tu sewa je la hotel mewah
sebarang pertanyaan
boleh le hubungi abang zack
ditalian 016-338 0149

1 comment:

Anonymous said...

salam...


Wow...nampak mcm best je tempat tu...hajat dihati nak jugak pi sana cuma nak tanya air sungai tu sesuai ke utk org dewasa mandi...cam cetek je..