Friday, January 9, 2009

jom try






kisah semalam
kami ke k4 wangsa maju
tujuan nak servey hp
tapi belum terpk nak pilih yg mane satu
kami jalan2... pusing2
tengok itu skodeng ini
ade kedai makan baru bukak
terasa mcm nak try
nama kedai tu jombali
lebih kurang mcm old town je menu dia
tak tau nak mamam ape
hubby kata dia macam teringin nak rasa mee kari
so aku layan mee tomyam
ok la... tak le sesedap kedai makan mek kat umh aku tu
atau nak lagi up skit secret recipe @ old town @ wat ever
atau seangkatan dengannya
mencuba tak salah, kalu sedap boleh p lagi
kalu nak cuba boleh le ke k4 wangsa maju
branch lain aku tak tau le plak ade ke idak
errggghhhh......
tiba2 bz la plak ni, ramai plak yang kacau aku
aku chaw dulu ah
layanzz!!!

No comments: