Thursday, April 23, 2009

award, award dan award...


pepagi aku dah skodeng blog kekawan... bukak blog mek na dapat award. so ngah boring nak tunggu masuk waktu keje, aku add award yang dia bagi. so pada engkorang yang terasa sudi nak amek award ni, amek lah... aku bagi dengan seikhlas hati. makaseh mek na!

dan pada "FiBoCyNnO_gURL" yang tidak ku kenali dan sudi add aku as a friend, tq jugak sbb forward award ni, tapi aku masih blum jadi mum lagi. tak pe.. aku tetap terima dan untuk kekawan aku yang dah jadi mak, ibu, mama, mummy, umi.. etc... terimalah award ini seadanya... untuk fibocynno, saya dah follow blog awak jugak... kita kawan ok!

4 comments:

FiBoCyNnO_gURL said...

tq sgt2..hehe..xper...kite ttp akan jd mak wpun kite xda ank lagi kn...pape pn kite kwn k

my-niezzareena said...

yes... kawan... selamat berkenalan

ayulicious said...

ko xnk bg aku award ke..?

my-niezzareena said...

le... amek je la ayu sayang...