Monday, April 20, 2009

promote bisness kekawan

saje nak tolong member promote bisness online dorang ni.. hei... semakin maju dorang tu. bisness kongsi bersama. bagus tu... kite pun senang... just klik klik, pilih mane bekenan, order online. tak membazir masa dan tenaga, tak kuar duit parking dan duit minyak .wat kopi secawan, dok puas2 depan komputer....

sape member aku tu??? sape lagi pah bedah, syariza ngan ana tu le... bagus, maju lagi setapak... sama la ngan si mek na tu... tunggu esok lusa aku punya bisness plak kuar.. apakah itu??? tunggu...

jika engkorang berminat, silalah layari disini

nota kaki : adakah aku akan mendapat diskaun gile gile lepas n3 ni kuar??? ahaksss!!!

3 comments:

iena hamdi said...

wah promote besar besaran nampak..

my-niezzareena said...

haruslah... mana tau, kot2 dapat jadi model depa ka... ngeee...:p

Aryana & Adrienna said...

bagus inspector gadget....syabas!!!....tocei tocei tlg promote kan ......don't worry lepas nei ko mesti dpt discount punyer.....mcm aku bg tau dlm email kiter aritu tu ...bole jd model kiter org ...apasalahnyer....tp semua model2 tu dha buat perjanjian ....once diaorg modelkan baju2 or brg2 tu model harus beli brg2 tu sekali, setiap keluar yg model tu jd model utk brg tu tau ....sah sah model kan kena lah beli brg tu baru lah org pun akan follow.......kalo ko okey anytime bole sign contract .......sila...sila!!!!