Friday, April 10, 2009

rest @ home

hari ni aku mc.. mmg aku tak larat sgt untuk buat semua benda.. hanya mampu baring saje.. ni pun sebab dah habis bosan menghabiskan masa di atas katil dan tak tau nak wat ape layan FB dan skodeng blog kekawan. kalu takat aku demam biasa atau sesema tak pe.. ni dah melibatkan urat saraf seluruh badan yg aku tak berapa nak gemar sgt.. kalu baby demam boleh le dikatakan nak beralih bulan, kalu org dewasa nak cakap ape?? beralih tua la gamaknye kan... ahakss... ok lah, aku hanya mampu layan perasaan sorang2 sementara menunggu si suami balik menghidangkan makanan yg lazat dan berkhasiat untuk si isteri tercinta. selamat berhujung minggu semua! luv yaaa

4 comments:

iena hamdi said...

la ku ingat ko nak masak utk dia... rupanyer dia yang serve.. wah .. very the jeles mek

my-niezzareena said...

aku nak gie u-uk pun mls mek na, ni kan plak nak de dapo... very deee...

entah ape la dia bawak balik makanan untuk aku... entah2 roti canai jek... hahaha... baru hidangan istimewa..

Aryana & Adrienna said...

hahahahha....suami mithali....
ko demam nak tumbuh gigi kot....hahahahahahahahahaha

my-niezzareena said...

ana...proses tumbesaran kot...