Monday, April 27, 2009

tekezut wok!!!

argghh..... tidak!!!!! kenapa mesti dia yang tersingkir di saat2 akhir nak final ni.. sorry la beb, aku mmg fanatik skit ngan dak aril ni. sebab dia cute sangat. aku rasa dia lah penyeri kat af7 ni. takde dia minggu ni, terasa bosan dan malas je dah nak layan diari. tapi majoriti mmbr2 opis ngan sepupu sepapat aku pun cakap cam tu. mula tu je aku rasa dia ni cam poyo. tapi makin hari makin suka plak. tiap hari ade je gimik dari dia.

aku mmg kaki tonton af ok! tak kira rancangan realiti ape pun sebenarnya. cuma oim ni je aku kureng skit sebab tak de yg aku minat... hehehe... dan aku rasa mmg tak patut sangat dia yang tersingkir sebab malam tu dia lah yang the best. dan mmg tiap2 minggu dia best pun. bagi aku la... tapi mana2 forum yang aku baca pun semua puji dia dan dia sepatutnya layak masuk final.

ape transformasi yang ada pada af7 ni sebenarnya??? aku rasa, kalu nak wat transformasi pun biar le separuh undian tu teletak pada tangan juri. baru adil. setakat undi pilih rupa bakat takdak wat pe. cewahhh... fanatik sungguh aku ni...

selalu tiap isnin, aku tertunggu2 lagu ape yang aril dapat. sanggup satel keje umh semua awal2 takut terlepas pandang kat aril... wah!!! nampaknya malam ni, nak tido awal pun tak pe, tak de aura dah kat diari tu. :(

hei... pada sesape yg tak suka aril, diam diam sudah ok.. setiap org lain citarasa. aku dapat rasakan kenapa aril tersingkir.. biarlah aku simpan dalam hati.. :s.. hanya pada mereka yang fanatik pada aril sahaja yang mengetahuinya sendiri.

tapi kalu ade afundi masuk, kompem aku undi beb! tebaik wok!!!!

18 comments:

Aryana & Adrienna said...

uwaaaa....aku igt aku jer fanatik ngan dia........ko pun ...uwaaaa....aku & anak aku siap nangis okey ......takmo tgok AF dah ....aku tak kira ...ARIL....ARIL.....

Aryana & Adrienna said...

memang .....aku takmo dha tgok konsert...aku tak kisha apa org ckp ...aku tetap suka ARIL......WOK !!!!!...di sbbkan marsha lah nie ...uwaaaaaaaaaaaaaa

Aryana & Adrienna said...

aku tak kira...aku nak meluah kan perasaan disini ......patut nyer si rambut kinting tu kuar ....WHY???...WHY ARIL ....tell me why ????.....anak aku ckp aril is the best ...ARIL....ARIL

Aryana & Adrienna said...

WOK !!!!>>>>caya lah ....ko tetap the best

ayulicious said...

tu la ko....
sbb ko x vote la die kuar tuuu..sian ko...hahhaha
skng ni ko blh la tdo awl...buat ape yg patot.....
lg syok....
wahaahaaaaa....

my-niezzareena said...

ana, aku pun rasa yang sama. aku rasa kehadiran marsha tu wat semak je. saje nak gedik2 kat situ wat pe kan... banyak sangat nak kacau dorang dalam kelas. sampai nak korek2 rahsia orang. kalu dan aril ade ju pun ape masalahnyeeeeeeee....

my-niezzareena said...

dia mmg the best wokkkkk...

my-niezzareena said...

ayu, lepas ni kalu ade afundi masuk, aku sanggup perabih duit kat dia ok.. ko jgn cabar aku!!! semangat ni...

my-niezzareena said...

ana, sama samalah kita pendam perasaan eh.. sob sob sob...

Aryana & Adrienna said...

jom sama2 kite memberontak jom......ARIL ...ARIL

iena hamdi said...

haahahahahhahahaahhaha
aku mmg tak follow sgt... tp aku setuju PATUT yg kerinting yg kuar... aduhai.... last konsert smlm mmg sedap dia nyanyi.. nak nak masa duet ngan marsya...

iena hamdi said...

by the way mek... brp puluh kredit ko hbs undi dia? kata fanatik... babe

my-niezzareena said...

sebab aku tak sempat nak undi le dia kuar mek na... aduh... frust gile ni... semalam diari pun bosan je... aku masuk tido awal beb...

Aryana & Adrienna said...

memang start smlm terus aku takmo tgok diary tu .....dah tak ceria....menci arrrrr...menci nie....

iena hamdi said...

kelakar la korang ni

my-niezzareena said...

iena: ape yg kelakar... aku ngan ana fanatik giler ni mu tau dak. kalu dapat ketemu aril, aku tarik2 telinga capang dia tu... hak3x

ayulicious said...

XDE MAKNE NYE ADE AFUNDI MASUK........

Aryana & Adrienna said...

ok set shua...ko tarik sebelah aku tarik sebelah ...aku kalo jumpa aku picit2 dia....geyam nie....
haaa saper2 tak suka tu p main jauh2......haaa aku suka nei ...suka tau ......Psttt, shua...mak jah kata aritu tak silap aku lah kan ....aril tu dok area umah dia.......aku tak pasti betul ke idak masa tu ...anak aku yg dgr....kalo betul....alahai, best nyer...nanti aku taneyr mak jah lg sekali yer.....WOK !!!!.......