Tuesday, June 9, 2009

APUNDI sudah...

assalamualaikum... n3 kali ni adalah berkesahkan apundi untuk member aku si pah bedah tu.. dia terpilih untuk top 14 contest seiras wajah... wah... tahniah berjaya masuk ke peringkat seterusnya... pah bedah kata kena pilih dua peserta. so aku pilih le dia ngan entah sape lagi sorang tu... syok plak aku tgk blog dorang dok main undi mengundi ni. kalu aku ade anak kompem aku pun nak join... so, pada pah bedah, aku apundi sudah... harap ko terpilih le eh. jgn lupa bagi dua ape yang ko dapat... ahaksss... nak skodeng blog mek iti plak. intai2 mcm baby sofia tu masuk contest jgk.. tapi tak pasti plak kena undi gak ke tak. chow!!

1 comment:

Anonymous said...

undi jgn tak undi...