Thursday, June 25, 2009

ape kena ngan aku ni ? ? ?

sampai opis cam biasa 6.30 pagi
cam biasa port aku kat kaunter east wing dulu
hati macam nak layan intenet tapi mata cam ngantuk
layan email jap pastu tido jap
7.30 naik tingkat 16 siapkan diri
pastu p beli bekfes ngan kat siti kat pentry usop tingkat 19
makan meehun goreng & telor mata kobau
layan milo ais... pau goreng seketul

kol 8 mula keja cam biasa
sambil tu aku setel hal roadtax, insuran kete aku
semua ok, thanx kak sue sebab tolong bayarkan online
senin depan baru dapat roadtax baru

mata ku makin lama makin kecik
layan lagu ganas dan panas skit
supaya rasa ngantuk aku hilang

waktu luch tadi aku, kak eda & kak ina ke sogo
teman kak ina cari pezen untuk beday hubby dia
aku usha ape yang patut
emm.. tgh sale ngupanya
aku pun lupa bila last aku p sogo tu
tak berapa minat skit p sogo sebab bagi aku tak de ape yang menarik
dan tiada sebarang benda pun aku beli kat situ

seterusnya kami ke sppk belakang opis aku ni
beli goreng pisang
aku beli punya la banyak ingat untuk hubby sekali
telupa lak dia ot ari ni
rezeki member2 kat opis le gamaknya
baru je lepas sedekah tadi..

skang ni aku kompius nak balik umah atau ke umh kak sue
sebabnya aku rasa letih dan mengantuk sangat ni
kalu aku ke umh kak sue, takut hubby lmbt plak blk
kalu aku dok umh, aku takut aku boring plak dok sowang2
arrgghh!!!!!!!!!!!
ke mana arah tuju aku sebenarnya ni???


1 comment:

Aryana & Adrienna said...

balik umah aku jerlah ...shua aku baru pasan ...bday ko sama ngan laki aku lah ....