Wednesday, November 18, 2009

epi beday adinda

18 november 2009, genap usia adik kesayanganku ini 22 thn. kejap je masa berlalu pergi. terasa macam baru semalam tukarkan pampers dia... hikhikhik... skang ni dah geletis nak kawin pun. ada hati kau nak kawin cepat... udah gatal sangat ke... jgn mimpi la nak kawin kalu umur tak cecah 25. aku tak izinkan.. hahahaha... kawan dulu kenal hati budi betul2. budak lagi pun, enjoy cukup2. tapi kalu dah jodoh, nak wat lagu mana... takkan aku nak halang plak kan. so, bila nak kuar makan ni. lama dah tak kuar sama2 ni. turn kau belanja eh. jgn wat2 lupa plaks.

ayu,
ingatlah bahawa kakakmu ini senantiasa disisimu
sentiasa menyanyangi dirimu
sentiasa kasih padamu
sentiasa sayang akan kamu
maafkan daku
andai selama kau membersar disamping aku
ada kekasaran terhadap dirimu
bukan niatku begitu
mungkin untuk mendidik dan mahukan dirimu
lebih matang berbading dulu
adikku
tak lebih ku mohon dari mu
hanya jgn lupa belanja steak kat taman AU
huhuhu... akan ku tunggu kau call aku
anytime hari biasa atau hari minggu

5 comments:

ayulicious said...

HAHAHAHA
AYAT SENTIMENTEL LOR...
:)

my-niezzareena said...

aku tak kira, nak jugak mkn steak tau

ayulicious said...

baik....
tp tggu hujung bulan la.......
insyaAllah

shyuhaila said...

alamak...dah 22thn rupanya,kalu umo ni marzuk dah ada ank sorg.hehehe...jgn lupa steak ye...kat rumah i pun sedap tau...al-amin bbq house....hujung mggu ni je boleh,kalu tak kena lepas raya hj..

my-niezzareena said...

ha'ah... kita try kat al amin tu la. ayu, siapkan duitnya..ahakss