Tuesday, November 3, 2009

minggu lepas

assalamualaikum semua... wah, sedar tak sedar, dah pun masuk bulan november kan. sebulan lagi dah nak masuk tahun baru. aku baru pasan sebenarnya... iu... cepat nau masa berlalu pergi. bulan ni nak sambut raya haji lak. raya lagi...
ada yg dok bz tanya kat aku, jadi ke aku jumpa budiey tu.. nak habaq mai orang kampung semua... aku tak jadi pun p tgk wayang tu, nak nak lak lagi begambar ngan budiey tu. apakah sebab musababnye??????? sebabnya adalah kerana kami tiba2 jadi plak p masuk utan. utan maner???? tunggu lah citer selanjutnya. gambar lom masuk pc lagi. mud tak berape mari lagi nak story.
yang kompom p dok posing maut ngan abang budiey tu, kawan aku ni ha... wahida ngan hubby dia. wah, sakan korang ye. siap masuk blog budiey lagi muka korang. glakmer gitu... banyak lak tu dapat goodie bag. siap dapat cabutan bertuah lagik. yang gantikan aku adalah kawan opis hubby aku, si rina dan bf dia. dan citer pasal aku masuk utan tu, nanti aku citer.

glakmer la kau wahida... ngeh3x...

No comments: