Friday, October 30, 2009

pagi ni ~ kring kring..... hallu!!!

019-660 . . . . kring kring... kring kring... 2-3 kali tunggu sampai masuk voice mail, try lagi, tak de jawapan jugak. call balik member aku wahida cakap tak de rezeki kot. wahida kata try lagi. dengan gigihnya aku try jugak lagi. sekali tu...
budiey : hello....
aku : hello, assalamualaikum... abg budiey ye
budiey : ye, saya
aku : bang, tiket masih ade lagi ke
budiey : ada... citer ape nak tgk? [antara SORORITY ROW @ PAPADOM]
aku : papadom la bang
budiey : untuk berapa orang ye?
aku : saya ngan husband bang, 2 orang je
budiey : eh, lupa plak, sape nama tadi?
aku : shareena bang
budiey : ha... shareena dok maner?
aku : gombak bang
budiey : ok, abang belikan tiket, satu RM5, so dua RM10
aku : ok bang
budiey : jgn tak dtg tau...
aku : harus, nak jumpa abang le ni
budiey : ok, kita jumpa disanaaaaaa....
aku : ok bang, terima kasih
budiey : ok shareena, kita jumpa ahad nanti... bye
aku punya la tegedik2 call wahida balik cakap dpt. tapi aku tak dpt p sekali ngan dia sebab dia pilih citer sorority row, citer tu untuk hari sabtu, papadom utk ahad. itupun kalu hubby nak pegi sebab dia alegik skit nak tgk wayang kat klcc ni. dia lagi better kat mid valley. aku paksa jugak, bila aku cakap dah dpt ckp ngan budiey dan dah dapat tiket tu, dia jez jwb ok je... tak pe, aku akan pastikan yang aku akan pegi jugak jumpa abang budiey tu kat klcc ahad ni. kalu tak de rezeki, aku bagi le kat sesapa yang terasa nak pegi... tunggu je la next week ape kesudahannya ok.

pada engkorang yang terasa nak cuba nasib
maner le tau kot masih terbuka lagi peluang ni
tunggu ape lagi... call le skang!!!
maner le tau, kot muka korang masuk blog dia ke
glakmer gitu....

2 comments:

Anonymous said...

ceh.. papadom pun mau layan ka

Anonymous said...

kau jumpa ke abang budi tu?