Thursday, October 1, 2009

ape citer???

assalamualaikum semua...
saya minta maaf le pada sesiapa yang dok sibuk menyoal saya kenapa tak update blog. bukan ape, sejak masuk keje isnin lepas, saya bz skit. ape yang saya bz??? macam2... memang banyak citer nak story, tapi masa skang ni belum mengizinkan. banyak nak citer pasal raya, pasal kampung, pasal family dan macam2 lagi... kalu ada masa saya n3 keh. skang ni ngah bz kemas tempat baru sebab saya mula duty kat tempat lain plak dalam tempoh 3 bulan ni. harap bersabar wokeh..

1 comment:

Anonymous said...

cepat la weh... aku tak sabar nak tgk gmbr raya kau ni...