Tuesday, May 13, 2008

kursus di langkawi


kursus perhubungan awam berkesan, anjuran persatuan badan2 berkanun m'sia, pada 28-31 oktober 2007 di eagle bay hotel, langkawi....setiap tahun opis aku memang suka antar staff dorang p kursus kat luar, kursus makan angin...hehehehe.... yang pergi ni aku, qees, lyn, ainul n kak nor. kesian kat kak nor sebab kebetulan masa sampai je sakit mata. tak le berjalan mana...ainul sempat minta kelepasan kelas awal sebabkan nak kuar shopping awal...yelah, kedai tutup awal, dorang tu bukan boleh kejap kalu shopping, mane ngan nak pusing2 tmpt best2 lagi...malam plak kami makan kat pantai cenang...yang pastinya aku akan ke sana lagi bersama hubby untuk honeymoon... asyik honeymoon je kami ni....ye la...sementara masih berdua kan....aku beli cokolat mmg le banyak, sampai tumpang simpan dalam beg qees... beli bj utk hubby, family, ank2.... dalam rm500 gak la habis.... balik kl pokai siot....

1 comment:

ily said...

Ehhh mana pic ceq kat langkawi ngan kak ina...hampas tol..pic dai sorg ja...INI TIDAK ADILLL...!!!!!!