Tuesday, May 13, 2008

kursus di pangkor island


kursus smart work attitude team building (SWAT) pada 28-30 mei 2007 di pangkor beach resort...syok giler!!!! tapi penat ar.... tak sangka lak cikgu nazmi dari AF tu jadi trainer kami.... memang banyak kenangan masa kursus kat pangkor ni...eeemmm.....shopping tak banyak sebab tak de benda pun nak beli. cuma beli makanan je untuk hubby n family and baju utk abang syafiq, kakak yaya n adik syasya...

No comments: