Monday, May 12, 2008

MIHAS 2008

suka adik ye...

dia pun sibuk merasa mknan, penuh tgn..



ayah...dah kyang ker???
try minum air asam jawa..
kat booth matrade
luar tmpt pameran...
adik n paklong...manjanya...

aku bawak family gie tgk pameran mihas kat opis aku.... suka betul anak-anak bebas berjalan... sampai kenyang perut merasa makanan yang ada... banyak gak kami shopping... parking punyalah penuh kat opis aku, aku biasa la parking kat bassment je...tak le sibuk nak cari parking... lama gak kami pusing2...hubby aku lak sibuk amek gambar je.... habis tu kami terus balik umah, mak masak...emmm....makan umah mak lagi...

No comments: