Wednesday, October 22, 2008

email from ana@catwoman

Dear all,

You are invited to my 'Little Princess' 1st birthday party and Hari Raya open hse on 26/10/2008 (Sunday).

Kindly RSVP by 24/10/08 (Friday) as i need to confirm for F&B.

Venue: Rose Apartment, Taman Bukit Indah, Ampang
Time : 4:00pm - 8.00pm
Theme : "When in doubt, wear red" .....
C/P : Hana - 012-*** ****
p/s : for HMC please come on 2pm for photo session....
(HMC ONLY YA!!!!!!)

adios sayonara !!!!!

Cheers,
Hana a.k.a catwoman


aku jwb;

alamak ana...
kau jgn bengang ngan aku tau
tak sempat nak tunggu jumaat bagi keputusan
hari ni aku dah leh bagi tau yang aku tak leh pegi
kenduri kawin kat belah hubby aku laaaaa...
sori sangat2...
enjoy yr party ok
aku layan blog kau je nanti...


ana reply;

ko nie dan dan jer tau ....teriba takmo lak dtg umah aku ....apasal ko takder baju color red ker .... aku nak wat reunion tau ...uwaaaaaaaaaaaa

aku jwb;

kaler red tu belambak aaarrrr
ala... ni aku jeles ni
time2 ni plak tak dapat nak join
harus aku tongkat dagu tengok blog kau nanti...


ana reply;

ala dtg ler kenduri kawin sampai kul 5 ....ko dtg le lepas kenduri tu wey ..... ala sekali jer ...pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

aku jwb;

kesian kau ana, aku tau kau mmg teringin nak bergambar ngan aku sejak dah lama tak berposing bersama kan... hehehehe... insyaalllah... ade kelapangan masa nanti, aku cuba menghadiri party buih kau tu ye...

3 comments:

Aryana & Adrienna said...

shua, kalo nak siar kan pun tapis2 lah sket no aku tu ...susah aku nanti peminat call ...saper nak jawab ...

my-niezzareena said...

la... ye ke??? aku tak perasan le beb... ok gak ape, kurang2 kau glakmer nanti..

aju said...

podacit....ammaakk...ooo ko nak wat reunion yer...angeree..angeree...well..well...wel..

asl ko dtg shua dtg arr....windu kt ko...