Friday, May 21, 2010

kfc punya citer

hari tu kan, kami ada p mkn kfc. saje la nak try kfc yg baru ni, rencah black paper tu kan. mcm biasa ar, kami order snet plat sorang satu. bila rasa je ayam tu, aduyai... tekak saya dah rasa lain mcm. cuba mkn lagi... huh.. mmg tak boleh nak telan. tak tau kenapa. mungkin rencah dia rasa lain. saya mula dah rasa tak sedap tekak. selera pun terputus. saya tgk encik suami releks je. maknanya dia boleh layan kfc black paper tu.
kesimpulannya... lihatlah perasaan yang penuh gumbira kerana terlalu kekeyangan dengan menghabiskan 3 ketul ayam sekali gus [besar-besar lak ayam tu]. saya pulak yang bertambah² loyer sebab tgk dia mkn aym tu banyak sangat. haish... encik suami saya mmg gitu. sejak kawen ni bertambah menjadi selera makan dia. ramai gak yg tegur, badan dia makin membesar. alhamdulillah... suker saya dengar. sekurangnya, pasti orang kata.. pandai bini dia jaga.. ngeh3x!!! yang penting.. baru balance ngan bini dia kan... kehkehkeh!!!

m
m
m
m
yg tak bestnyer plak, balik dr mkn ni, saya sakit perut yg teramat sangat. sampai menggigil lutut tau.. silalah percaya!

7 comments:

ayulicious said...

ok haku percaya .......

my-niezzareena said...

ayu... kau tau sebab aku pun tau.. hakhakhak... OMG!

wahida said...

weh, setiap kali kfc kuar produk baru jgn cube weh, mmg rase dia tahap longkang punyer...

my-niezzareena said...

wahida... mmg betul ckp kau. mmg tahap nan haddooo....

shyuhaila said...

jgn cakap mcm tu..marah lak penggemar kfc nt...tp i nmpak muka u mcm ayu jelita lak masa ni...masa ni je tau...

shyuhaila said...
This comment has been removed by the author.
my-niezzareena said...

ha... kan x manager kfc dah timbul. amek kau!!! hahaha... kak sue, i memang sentiasa jelita okeh...