Thursday, May 27, 2010

Eynda Nak Bagi Hadiah!!

contest ke3 dari niezzareena memory
b b

eynda kata :~
sila tulis secara ringkas pendapat anda tentang Eynda's Diary ... yg positif...yg negatif....eynda tak kisah...(sekadar utk pengetahuan tuan belog ;-)

tarikh tutupnyer ialah 31/5/2010.....pemenang akan dicari dengan bantuan Mr.Random ye dan disaksikan oleh youtube :-D
hadiah yang eynda nak kasi adalah
m.u.s.i.c.a.l b.o.x
leh le saya gantung dan simpan xsesori saya nanti
ok lah... untuk eynda, sila jiwai ayat² saya ini

blog simple tapi penuh isi

tuan tanah cantik sekali

yuslinda idalee nama empunya diri

singkatan blog enyda’s diary

adam dan hannah permata hati

mesti punyai maksud tersendiri

masih tercari2 nama suami

tapi masih belum ku temui

hehehehe….

teruskan becerita hari-hari

hari ini, esok dan saban hari

sudilah juge follow niezzareena memory

blog tak seberapa tapi senang difahami

inilah namanya syok sendiri

ok lah… kita kawan mulai hari ini

salam kenal dari empunya diri

trade mark ku niezzareena memory

jumpa dan jumpa lagi




6 comments:

eynda said...

Salam...kreatifnyer awak :-)

thanks ye sebab sudi join...rasanyer niezza dah follow blog eynda ...

Semoga berjaya ye ;-)

my-niezzareena said...

eynda... hehehe.. saya mmg gini. suka memputar belit ayat. hahaha... harap paham dan menjiwai ape yang saya sampaikan itu. bila keputusan ek?

wahida said...

eynda...!!!! pilihla ini orang...sgt kreatif bunyinye...best best best...

my-niezzareena said...

wahida... amboi... bodek ke ni. sori eh, kalu aku menang, takkan kau dapat sebelah pun pintu musical box tu. hahaha... (penuh riak! kalu kalah padan muka)

wahida, jgn kecik ati, aku gurau je. kalu kau marah, aku letak tepon. ngeh3x!!!

eqbalzack said...

salam...nnt jgn lupa singgah ke blog abg eq ye...

my-niezzareena said...

abg eq... baiklah