Thursday, May 20, 2010

surat centa

ptg semalam, bila encik suami dah amek saya, kami mula sembang² biasa. pastu ternampak ada kertas teselit kat wiper cermin. saya bukak tingkap dan cuba amek kertas tu. adoi... sakit celah ketiak weh... pastu bila baca, kami sama² gelak...
...pesanan kepada encik suami...
u ingat u pemilik bangunan uitm ke
suka suka hati nak parking kete mini u
padan muka u

kirim salam kat dekan u eh

b
b
b
b
hubby ckp garage kete utk staff tak buat lagi. tmpt tu panas... so dia parking la bawah pokok. mesti guard yang letak surat cinta tu tak pasan tu kete otai staff kolej... hehehe

6 comments:

PUTERI HANNAN(FATIN) said...

wehehhehehe... kelakarnya! leh pulak pak guard wat gitu?

my-niezzareena said...

puteri : tu ar, itu mmg keje pak guard pun yg tinggalkan notis kat setiap kete yg menghalang lalu lintas atau parking bersepah kat dlm uitm tu.. tapi hubby i tu otai, mungkin pak guard tu tak perasan kot. tak pernah hubby wat cam tu. hehehe... yg tak tahan dari dekan. padahal notis tu dtgnya dari pihak kolej gak.. maknanya, keje hubby i gak. kelakar kan

ayulicious said...

abg ipar aku otai seh........
ngeh3

my-niezzareena said...

ayu, tau tak per... kau pun sebut je nama dia kat pintu masuk tu, terus je dapat masuk kan... kelassss

wahida said...

laki bini otai neh...

my-niezzareena said...

wahida... otai sebab dah veteren. hehehe