Friday, May 21, 2010

result cuti-cuti di cherating

ahai..... pagi ni tekesima sebab dah dapat result contest cuti² @ cherating. amat tekejut sebab pada mula saya menyangka yang saya mendapat ditempat yang kedua. bila tgk sampai habis ape yg diumumkan oleh YTT, rupanya saya berada dicarta top 10. huh... bagus jugak rupanya saya ni ye. tak sangka, top 10 tu ! utk melihat keputusan lanjut, sila klik sini

Align Center
tahniah la padanya yang menang. selamat bercuti buat elise dari shah alam yang berjaya memenangi contest ini. nak baca mengenai cerita dia sila klik sini
pada yang berada di carta top 10 mcm saya, jangan putus asa. nnt kita try lagi okeh.

v
v
v
sekali try masuk contest ni, tengah giler nak masuk lagi. dah ada, cuma lom n3 je lagi.. tunggu!!

8 comments:

Bunga said...

tahniah!! bestkan bila menang contest ni..hhehe

wahida said...

cuba lg beb!! ko mmg da best!!

my-niezzareena said...

bunga ~ maceh... ha'ah... bes plak rasanya

my-niezzareena said...

wahida ~ nnt ar... tunggu contest kedua aku plak.. hehehe

gewecun said...

cik gebu..kite pun x menang..hihi..tp tahniah tuk cik gebu tersenarai dlm top 10

my-niezzareena said...

maceh le gewecun... top 10 pun jadik le kan. next time kita try lagi eh

shyuhaila said...

hehehehe.....gempak..wa ingat lu menang..wa tumpang hepi...xpa lu cuba lg tau..menang lu kasilah kt wa k...

my-niezzareena said...

kak sue, wah... very canthek muka lu, kalu wa menang nak kasi lu... hahaha... bleh, bayar ar skit.. hehhe