Friday, May 21, 2010

musim kompang dah nak tiba


cuti sekolah dah tak lama. kekawan kat opis ramai gak yang nak naik pelamin. ada yg jemput bagi kad jemputan personal, ada yang bagi ikut unit atau bahagian. hakikatnya, saya dah terima dua kad jemputan dari kwn opis. ada jgk yg jemput pakai sms je. bila citer kat encik suami, dia pun cakap ada jemputan dari kawan opis lama. huh... kena plan betul² ni sebelum pegi. ada yang jatuh hari yang sama. tapi kawan baik saya sorang ni, bila la nak terima kad kawen dia tu. lama nau dah tunggu ni...


b
b
nak start servey hadiah ape nak kasi kat depa semua ni...

9 comments:

wahida said...

aku pun tunggu kad kawen dia weh

my-niezzareena said...

kau tau je kan sape yang aku masudkan itu...bagus..

Qees said...

laaa...sapa budak tu..ishhh nk kawen pon xnk kasi kad ka...???
xpa la...sapa la kita depa nk p kan...!!!

sha a.s said...

i nmpk kad i. so awak kena dtg. pastu beli present yg besh2 okay! maceh

my-niezzareena said...

sha.. tekezuuuttt.... tak sangka u komen blog i ni.. hahaha.... maceh. insyaAllah i akan p wedding u ngan berbaju pink atas permintaan u itu. ahakssss

my-niezzareena said...

qees... ai.. terasa hati ka. tu la, sapa soh mkn cili api byk2.. kan dah terasa pedasnya. amek kau... hehehe

ceq akan p wedding hang kalu hang SPONSER segalanya. hahaha

ala... ceq p kat klang je eh. janji p jugak kan.

Qees said...

aiiii....ceq xmkn cili pon..tp cam terasa la jugak kan...maklomlah sapa la ceq dia nk p... :(
lex2 la..bkn xnk kasi tp ceq kan DIVA...kena la suprise...!!!

my-niezzareena said...

qees... iyolah. hang memang diva divana pun.. orang cantek la katakan. hikhikhik...

sha a.s said...

yess..haruslahh PINK!!! cayalahh!!!