Thursday, May 27, 2010

" slogan untuk abg eQ... "

contest kedua dari niezzareena memory....


Jenis Contest:
SLOGAN
[tidak melebihi 30 patah perkataan]
b
b
Tarikh Tutup:
31 MEI 2010
11:59pm
b
Cuma perlu buat 1 slogan yang menarik & bersahaja, ada unsur 'kecindan' & kemesraan. Kalau slogan anda mampu buat abg eQ ketawa, mungkin anda bakal jadi pemenangnya! So...ini memerlukan anda buat sedikit 'homework' tentang abg eQ...
Slogannya:

"hhmmm...saya follow 'Kurasakan Something...' kerana.................."
[tidak melebihi 30 patah perkataan]
b
b

"hhmmm...saya follow 'Kurasakan Something...' kerana.................."
abang eQ memang sesuatu
blog dia hari-hari ada org tuju
cukup perfect tak kedekut ilmu
makcik tgk pasti nak buat menantu
kalu i lom berpunya, pasti i pikat u...

hahaha... abang eQ jgn mareeee....

g
g
saya tak kenal pun abg eQ ni. tapi selalu layan blog dia. dan rasa suka² plak nak joint contest ni. abg eQ kata slogan tu mesti yang ada unsur kecindan dan kemesraan yang boleh buat abg eQ gelak bila baca. abg eQ kata kecindan tu maksudnya humor. slogan yang saya reka tu pun suka² jgk dan harap abg eQ gelak guling² bila baca... ahaksss!!! kalu ade rezeki, boleh la dpt salah satu hadiah yg ditawarkan itu. so, abg eQ, silalah follow blog saya sekali eh. nway.. saya suka blog abg eQ sebab simple dan menarik untuk dibaca.
v
v
v
v
v
saya peserta yang ke 44. huh... ramai tu... kalu korang rasa nak joint... jom klik ni

12 comments:

eqbalzack said...

wahhh...best slogan ni...hehe
jap lagi abg eq linkkan dgn peserta lain...
tgh memasak kat dapur ni...ayam masak merah...hehe

my-niezzareena said...

tu dia..
abang eQ dah menjelma dan komen kat blog i... wah!!! i loikkeee..

abg eQ kata slogan i best?? terangkat kening seketika.. hehehe
maceh jgk sbb dah follow blog saya. harap abg eQ sudi singgah blog saya bila ada kelapangan masa yeh...

my-niezzareena said...

cop cop!!!!
abang eQ masak??????
HEBAT!!!!!
cemana la makcik2 tak kepingin nak wat menantu... kan betul ckp saya... hahaha

wahida said...

wish u gud luck!! slogan ko mmg best wok!!

my-niezzareena said...

maceh wahida...
maner tau kan... kot top 10 lagik ke.. jadi la.. hehehe

mama zharfan said...

salam ziarah...blogwalking...good luck!

gewecun said...

best2 slogan nie..kelakar gak..gewe pun tersenyum2..hihih

my-niezzareena said...

mama zharfan... maceh singgah dan bagi komen

my-niezzareena said...

gewe cun... hehehe... harap2 abang eQ pun sama tersenyum simpul sampai ke telinga

ayulicious said...

gedixxx...harap2 dpt le kak wok oi.......

my-niezzareena said...

ayu...
argghh... dah lama kau tak komen, ari ni kau menjelma... oh mannn

honey amour said...

congrats dapat hadiah saguhati contest slogan abg Eq..