Sunday, May 31, 2009

hari kedua di kg

assalamualaikum semua... pagi ni aku berada di kampung. pagi2 lagi dah online.. saje mengisi masa lapang. xceli tengah q nak mandi... tapi rasa cam malas lagi nak simbah badan ni ngan air yg sgtlah sejuk... syok dok kg kan... sejuk je suasana keliling... kalu malam tak payah beracond, fuh... sejuk beb.. tengahari jap lagi kami akan ke rumah kazen aku yang nak bersanding tu. pengantin pompuan ade ngan kami skang ni. sementara tunggu family dia sampai, dia lepak ngan kami dulu la... dah dua hari kami kat kg. rasa sekejap je. esok nak balik dah... aduh... belum puas lagi keliling kg. semalam p shopping kat rantau pjg pun kejap jek... insyaAllah... esok p shopping kat tanah merah je... nak p beli kopok orang kirim... ok lah, turn aku nak mandi plak. bui bui!!

No comments: