Thursday, June 17, 2010

hyatt regency part 2

moh nengok sambungan kami kat hyatt regency. udah lama gambar² ni save dalam blog, tapi takde mase nak mula cerita. ari ni plak dok bz kat kaunter pasal ibm mihas. huh.... cam gempak je kan. padahal nan hadoo... hehehe... keje tetap keje, itu tanggungjawab namanya. ok... jom kite teruskan citer pasal kat hyatt ni
Align Center
petang hari petama sampai tu, lepas dah rehatkan badan, kami pun siap² untuk turun ke pool. nak plak budak cikenot tu udah tak menyabar nak turun bawah. bebel je tak brenti. bila kami turun, cuaca masa tu tgh panas lagi. rasanya dalam jam 4 lebih kot. huh... mula la rasa rimas. mau tak... panas campo bahang pantai beb.. paham² sendirik lak kan. tapi.. tak mau spoilkan mud bercuti, saya tetap lepak dengan yang lain. sembang² sambil layan kerenah budak².

suka dengan gambar ini. kemesraan paklong dan adik amat menyentuh naluri saya. moga kemesraan yg terjalin ini akan kekal selamanya. [harap² tak jadi la depa pindah kampung...amin] hikhikhik...

memperkenalkan anak kak eda dan kak ina. yang belah kanan tu anak sulung kak ina, afiq dan yang sebelah dia tu danish. sungguh mesra dorang berdua ni. sebaya rasanya...

ni anak sulung kak eda... kakak arin. tapi adik syasya panggil dia kakak najla. tak ingat plak nama penuh dia. kakak ni tak jemu melayan pe'el budak cikenot tu... mesra je saya tgk.

ni plak anak kembar kak ina. yang ni adik bongsu. sofea panggilan manja dia

yang belah kanan tu afnan. abang kembar pada sofia. mula² memasing malu²... tapi bila dah lama... amek... semua menunjukkan kehebatan sendiri. kelakar plak melayan dorang ni.

life guard ditempah khas dari kl.. hehehe... jgn mare kak eda. ni le cik abe dia. bagus abg mazuki ni. senang bawak bincang, senang becerita, senang begurau, senang ape saje. senang citer, orgnye jenis tak kisah, slamber je. tu tgh kawal anak bini ke... tgh syok memandang minah saleh baju biru dok bejemur tepi pool??? ha.... kantoi... ngeh3x!!!

amboi.... letih berenang ke danish???

momen yang menarik. nnt bila korang besar, tgk balik gmbr ni, mesti malu kan.

kakak dan adik tetap bersama walau kemana.

melayan anak² main pasir plak

mane la brother tu nak p... tumpang p kedai sat, nak beli ayaq coke.. bleh ka??

kat kl kalu main pasir mcm ni, harus kena sebat... tapi kat tepi pantai, hangpa buat la ape saje... semua ok je. best kan... :D

kami pun bagi green light kat adik. lantak dia nak buat ape dan main ape saje.

ape la yang disembangkan mereka bedua ni. suka sgt tgk aksi diorang dari belakang. kakak najla, adik syasya... bila dah besar, baca balik blog ni, cuba ingat balik kenangan manis bersama time ni ye

afnan dan sofea... korang pun sama. pasti korang akan rasa sesuatu bila tgk balik momen ni.

kak ina melayan anak²

dah 6.30 ptg.. kami beransur naik ke bilik. mandi...solat...pastu terus kuar balik cari kedai makan. tentang makan, mmg tak payah runsing.. luar hyatt, kat teluk cempedak, banyak kedai mkn. pilih je yang mana suka. kfc, mcd semua ada. kuar pun jalan kaki je. tu yang best dok kat hyatt. mm... tunggu la plak episod ke3 citer percutian ni. ada banyak lagi.... rajin dengan tidak je nak upload gambar. encik suami cakap, semua gambar dekat 600 lebih. wow!!!...bepinau mata nak pilih yang maner best... so, kena la tunggu lagi citer ni tau!!!

4 comments:

ayulicious said...

knp xde gmbr dlm air??
knp ko x nk pnjam kamera??

wahida said...

dah mcm adik beradik lak aku tgk syasya ngan kakak najla tu..comei je...

my-niezzareena said...

ayu

dah kata razip nk guna kamera tu... tu yg tak rasa nak pinjam. nnt bulan depan kau ckp kat dia eh. time aku nak p sabah tu

my-niezzareena said...

wahida

ye ke... diorang mmg rapat weh. si syasya kalu kakak najla takde, siap merengek lagi. nak kakak, nak kakak katanya...