Thursday, June 24, 2010

penutup kesah hyatt regency

adoi... penat plak rasanya nak citer pasal percutian kami ni. tapi atas permintaan rakan blogger yg lain, teman gagahkan juga perasaan yang makin malas ni untuk menghabiskan kesah kami kat hyatt. kami check out kat hyatt hari ahad. dah setengah hari kat pool, sampai pujuk semua anak² soh naik bilik, kami bersiap untuk ke legend plak. dalam 12.30 kami kuar dari bilik untuk check out. kang lambat kena charge lebih plak. mahal plak tu. maklum.... kan 5 bintang. ngeh3x!!! jom tgk aksi² sepanjang kami di lobby hotel

peminat setia faizal tahir. nampak kat tangan kiri dia tu.. mm... tu la bukti peminat setia superman mesia. merata mama ngan papa dia p cari benda tu.

ni pemandangan kat lobby. kerusi empuk tu wat tido pun sodap. kompem lena punya.

tgh tunggu kak eda dan kak ina. syok tgk pe'el minah² kat dalam kaunter.

anak² dah turun dulu. maner mak ayah depa ni?? ape lagi buat dlm bilik tu oii!!!

heran... naper anak² dok berkumpul depan saya tu? tak ingat laaa

si kembar

ok, time untuk return card bilik dan amek duit deposit

yang dua orang ni memang tak leh pisah dah

ok... semua setel... jom masuk kete, kite ke tempat seterusnya!!!

hyatt.... seribu satu kenangan terindah
tunggu, kami akan datang lagi!

No comments: