Thursday, June 5, 2008

batik utk cse matrade


ni adalah baju batik untuk semua customer service executive matrade. sebenarnya corak yang kami pilih corak daun. tapi pihak pengurusan pilih corak bunga. belasah ajelah asal boleh pakai. merah menyala mak ngah....uii....jalan ipoh dah boleh nampak.... hari ni patutnya dah kena pakai tapi aku belum ada tudung yang sesuai lagi. ade la tudung merah sama ngan tanah baju tu, tapi macam nampak menyerlah sangat le.... kalu aku kerja kat kampung, gerenti kena kejar dek lembu...hahahaha....

No comments: