Friday, June 6, 2008

shopping @ alpha angle

hubby aku sibuk nak beli baju untuk pegi wedding member opis aku ahad ni. so, balik kerja semalam terus gie jusco wangsa maju... tengah sale lak tu...

kaki mula melangkah ke setiap kedai yang ada...

masuk sini lak.... tak de jugak...

'tak de yang menarik la'
tak best jugak...pusing punya pusing...haram...tak de yang dia suka... ada kat polo tapi tak de warna pink. nak sepadan ngan aku sebab aku pakai pink nanti...emmm...lagi pun dia blum ada baju warna pink... cute tak rasa-rasanya kalu si perut boroi pakai kaler tu???muahahahahaha....jgn marah ye papa....

penat berjalan kami masuk kfc..dia le sibuk nak makan ni... aku lak dah rasa mual nak makan kfc sebab 2 minggu lepas dah makan chicken chop tu...

tak nak makan konon, tapi......eemm...tgk le ni, tak agak.... sampai tinggal tulang...sehingga menjilat ibu jari kaki....wakakakakaka....

No comments: