Friday, June 6, 2008

boring

ya Allah...kenapa le aku terasa begitu malas ari ni... macam tak cukup tido je... kak ct ajak p tesco lagi lunch hari ni...emmm...tak ikut kang cian plak...yang lain tak tau le nak ikut ke tak... eemm...si qees tu nak ke p??? minyak dah naik ni... semalam aku dah send email kat member2 aku ni, sape2 yang nak ajak kuar, dia la yang kena isi minyak...ha...tak paham2 ke kak ct, isi la miyak kalu nak kuar nanti...kami tumpang sekaki...

dalam kepala hotak aku ni memang ingat nak tido jerk... aduhai...syok ye kalu dapat tido skang... alamak...jap lagi ade meeting lak dengan semua cse... entah berapa lama la ni...

mata aku dah sehabis kuyu ni..... k lah...nak layan perasaan japppppppppppppppppppp....end....

No comments: