Monday, June 2, 2008

panas jek...

sakit hati tapi sempat amek gambar...
driver yang kekeliruan... yg tudung kuning tu, ciannya...kebuluran ker??? dari dalam kete, hujan lebat....

at last....makan ni je la...

aduhai...ni kawe nok cito ni....kawan aku qistina tu, sibuk le nak makan kfc...oleh kerana cian kat dia, aku, dia, kak eda, kak ina and kak ku ikut je la...bila dah masuk kete tukar plan lak...nak makan kenny rogers...ok le, p le kat shopping complex baru bukak kat hartamas tu, cold storage...dah baiknye parking depan lift kami pun jalan le kat tmpt yg dituju...nak tau ape citer.... kenny rogers kat ctu rupanya tak le bukak lagik...under construction lagik...uii...hanginnye...

kami pun naik le kete balik p plaza mont kiara... dah le kak ku tu pemandu yang sungguh berhemah, slow jek kete dia bawak...maklum, hujan lebat...dia pun rabun, sampai kami pun tukar plan nak makan secret recepi plak...emmmm...org pyalah ramai... tukar lagi nak makan mc'd lak...sama jugak...ramainya manusia.... ok lah, tukar nak p tesco selayang lak... alih2 lalu kat depan opis, terus je masuk opis balik... lagi pun ujan lebat, takut jalan jem nak patah balik ke opis...at last makan ape...makan je la kopok leko... ni le yang berlaku kat kami..... tak de kerja cari kerja

No comments: