Friday, July 25, 2008

aku 30

hari ni genap umur aku 30 tahun
dah tua ye
usia je tua tapi muka comei lagi, ahaks..
alhamdulillah, aku masih bernyawa
terima kasih Ya Allah bagi aku peluang untuk meneruskan hidup ini
aku cuba untuk menjadi lebih dewasa
cuba untuk lebih matang
aku bersyukur dpt suami yg penyayang
memahami dan sentiasa disisi aku
aku bahagia dengan keluarga aku
mak dan ayah yg sentiasa dekat denganku
adik²ku yg sentiasa banyak songeh ngan aku
kawan² yang sentiasa mengelilingi aku
dan cuma satu aku masih menanti
zuriat untuk kami
mungkin belum rezeki
tapi aku tetap menanti

5 comments:

Aryana & Adrienna said...

la shua ko dha 30 ker...ahaks...aku rasa baru smlm jer kiter habis sek ...teringat2 dlm clz lg ....neway happy bday mfren....

siti fatimah said...

happy birthday to u semoga apa yg dihajati akan tercapai aminn...

Cyza said...

A very hapy besdy Dear May all ur wishes come true...Bila nk blanja titeorg nie...

iena hamdi said...

hahahha happy birthday my friend.. aku ingat dari semalam tapi yerla aku kan pening2 lalat last2 terlupa nak wish pagi tadi.. ingat nak jadi org kedua... hehehe anyway moga panjang umur n jangan lupa yer.. belanja aku makan.. bukan jauh mana pun melati sri gombak tuh...

Aju said...

aku lagi yg last!! a p belated my fwend..bilo nk blanjer..dh tuo pun ko yer..ahaks..aku pun dh x berapa nak muda lagi...waaaaa