Wednesday, July 16, 2008

tahniah semua

pada kawan aku zuraidah @ mama bed, tahniah atas kelahiran anak yg ke 3 yang diberi nama Wan Hazim lahir pada 10 Julai 08, jam 2.27 pagi dengar berat 3.27kg. wah...bestnye... selamat berpantang le aku ucapkan pada kau bed. pantang cukup² tau... jgn lupa upload gmbr baby hazim tu...
dan pada meen, tahniah atas kandungan anak yang ke2... terkejut gak aku bila buka blog dia ri tu. dah 2 bulan rupanya... anak dia rae pun dah besar. makin comei.... eemm...bagus le, yg lelain tu bila nak tambah lagi??? Ya Allah Ya Tuhanku... bagi lah hambamu ini merasa nikmatnya menjadi seorang ibu... amin..
sheera plak sepatutnya dah due semalam...tapi aku tepon tadi ok je lagi.... eemm...blum rasa nak kuar baby dia tu.. sepanjang sheera mengandung ni, aku tak pernah jumpa dia. aku minta mms gambar pun haram tak balas msg aku... bertuah punya budak. tak pe la, moga kau selamat bersalin. jgn lupa msg aku, nanti aku bawak hadiah bessooo......
untuk kawan opis aku jue, pun dah mengandung sebulan... tahniah ajib & jue... waduh.... sape lagi ni??? ha...sepupu aku mek da... pun lekat lagi sorang... eemm... kak anis, pun mengandung anak ke tiga... jiran sebelah umh aku?????? tak de.... makcik depan umh aku???? tak de.... tu je la kot... heiiii... semua mengandung dan beranak... aku lak bila lagik??? sabar!!!!!

6 comments:

Aryana & Adrienna said...

takper shua, aku doakan kan utk ko gak ya .....ader hikmah d sebalik apa yg berlaku ...percaya la !!!!!!!!!!

Aju said...

la.... Ana aku yg sedey !! Tq shua.. aku pun akn doakan ko,insya'allah satu hari nnti tuhan akn makbulkan doa ko..At this time, honeymoon ler sepuasnya..nnti sok jgn jdi cam aku nih, den x puas nk bermanjo ngan laki...uuuwwaaa..

Cyza said...

aku pun turut sama mdoakn ko.. ko pun doakn aku sama...

siti fatimah said...

aku pon nak doakan kan ko gak aminnnn...

Aju said...

marilah kita sama-sama mendoakan diri masing2..Bismillah..

Aryana & Adrienna said...

a'ah shua honeymoon lah ko puas2 sesambil belai2 diri ko tu ...esok dah terbelai dha diri ko tu .....aku pun nak doakan diri aku supaya copat2 dapat no. 3..