Wednesday, July 16, 2008

ulu yam lagik

aku ngan sepupu aku mmg dah tak de tempat lain kot nak pegi... asyik² kat ulu yam. tapi mmg best pun. asal boring je pasti kesane. dari tido sampai tgh baik bersantai tepi sungai... aktiviti kali ni ditaja oleh sepupu aku wadi. makaseh pok die blanja bbq ni. sebenarnya mak dan ayah aku ada, tapi last minute dorang p party anak kawan dorang. tap p tak sodap plak. dah dijemput. so, kami je la yang wat kecoh kat sane. bbq ayam, sotong, udang dan ikan. aku goreng nuget. bila ijai (sepupu aku gak) datang, dia bawak lak lagi roti canai... mmg kenyang giler la.. dari pagi kol 7.30 sampai kol 4 ptg. bayangkanlah.... mmg santai habis la... juki & wadi p cepat sebab nak buk tmpt. merasa gak la hubby aku bawak hilux juki... cewah....

No comments: