Thursday, July 31, 2008

dinner bday aku

sorry le geng, ceq lmbt update blog ni
bz le minggu lepas
dengan seminar je setiap hari
sibuk ngan minggu mtcp sebenarnya
kalu ngalit ngan blog tak terlayan kat kaunter lak
so, skang ni dah ada masa skit le
sebab mtcp tu dah habeeesss....


bday aku minggu lepas kami sekeluarga gie mkn steak
kat al-ansar
kalu sesape yg dok area AU keramat, tau le betapa famesnye tmpt tu
dinner kali ni, turn aku pun belanja
yg tak dpt dtg masa ni adik aku yg bongsu tu
dia p umh sepupu
aku bengang gak
sebab siang tu aku dah bagi tau
emm...tak kisah le, janji perut kami kenyang giler
yg bayar pun hubby aku
hehehe...makaceh cayangku :p

1 comment:

ayu's said...

sori le kak long kesayangan ku...
adik bongsu tak pg dinner burday..
lain kali turn adik bongsu pulak ok..
janji adik bongsu dah wish kire ok la tu..
yg penting kak long n hubby die hepy always...