Thursday, March 11, 2010

abang oh abang

hari tu kitaorg p mkn kat kedai kazen aku. tgh tunggu yg diorder siap, ibu memulakan tugas mengajar anak2nya baca buku atau wat latihan. abang dan kakak dikehendaki baca buku atau wat latihan skit memandangkan skang ni time budak2 exam. kakak kalu bab study mmg takde hal. tapi abang mmg selalu banyak hal. mula tu mud dia ok sgt.
stop mkn dulu pastu smbung balik. kedai tu kedai kazen, jadinya kami dah buat mcm kedai sendiri. hikhikhik... nampak... abang dah mula menongkat dagu.

pastu merengek... ni part aku tak suka. kalu datang malas dia, cakap la ape pun mmg dia takkan dgr. dia makin marah tgk aku dok sibuk amek gambar dia. hahaha... aku suka
pastu ters sentap dan terus melalak mcm kena paksa wat keja tu sampai habis satu buku. adoi... budak ni cam gini la. nakalnya nauzubillah... kalu soh baca buku terus abang ngantok... mmmm???

diperhatikan oleh budak montel ni. anak ayah su, tokei kedai mkn tu. tak malu betul la abang aiman tu. makwe tgk pun tak reti cover. harap abang aiman mendapat kptsn yg cemerlang dalam exam ni nanti. insyaAllah... yong dah janji bagi hadiah kalu result dia bagus.

lepas tu kami ke umh ieda, potong kek kakak yaya. hari tu beday dia. gmbr akan menyusul kemudian ye. kena tunggu ieda balik dari kelate. amek gmbr pakai kamera dia.

No comments: