Wednesday, September 24, 2008

kuih raye beli

yang ni nama dia havanna. harge rm 23 sbyk 50 biji. aku bli ngan member opis, kak ct. ingat tak mau bli kuih lain la tahun ni, tapi bila dah ade sessi testing, aku cam terancam skit arr.. harus le bli... dah try tak mau bli, kena blasah le jawabnye. kalu try satu je tak pe, ni sampai kenyang le perut.. hehehe... kak ct, jgn marah eh...

yang ni plak pistacio. regenye pun same jek, 23 hengget. aku kalu yg ade perisa coklat ni kelabu skit mata. harus beli... sedap je rasa kat tekak ni. ade lagi satu aku bli, tapi lupa lak nak amek gambar.. eemm... mesti ade org ckp, kuih bli pun nak citer dalam blog ke.. eh.. biar la... blog aku, korang sakit kat mane.. weekkkkkk!!!!

1 comment:

Aryana & Adrienna said...

uishhh nei wat aku teruja nak dtg umah ko nak raso semua kuih nie ...jemputlah aku ....aku menunggu jer nie haaa....