Tuesday, September 2, 2008

projek DR

masa sblm balik banting, kak sue & juki ade bagi tau nak p banting nak servey kerepek untuk projek DR. hahaha... nak tau ape itu projek DR??? projek duit raye laaa... orang lain sibuk bisnes, kami pun nak gak cari duit lebih untuk kelek kg nanti... ahad pagi dorang gerak dari KL. sampai pun dah dekat tgh. sampai je terus makan tgh. sempat gak aku ngan mak mertua masak. dah kenyang, terus ke kilang tu. nampak tu, mcm² jenis ade... ni tempat paling fames kat banting tau. sampai orang kl pun ramai datang beli kat sini.


baru first time p kilang kerepek kat banting ni. padahal depan lorong umah mak mertua aku je. bila dah sampai sane... aduhai... naik juling aku dibuatnya. mcm² ada!!!! macam nak borong semua je. tapi sabar... ni baru first time nak jalankan projek ni. ha, nampak tu..mcm² kuih ade... tapi kuih kami tak jual la..

untuk pertama kali, kami tak borong banyak pun. plan² kayuh... ha... bawak baik² ju, terbang kerepek kita nanti... hahaha... nasib le ade hilux beso ni... senang nak angkut bawak balik kl. modal kami bagi sama rata, untuk pun sama rata la... balik kl boleh la packing...

haish... ape lagi la yg dibincangkan tu... cukup² le tu.... jgn tamak cik abang ooii... ni pun dah banyak modal kuar ni... kalu laku esok, kilang tu kita beli nanti.... muahahahaha... :p so kepada sesapa yg rasa nak beli kerepek kami, boleh le call aku ye...

1 comment:

SaDi said...

Seronoknyee dah shopping kuih dan kerepek!!!!!