Friday, September 12, 2008

hai hai..

sejak kitaorag pindah kat menara sendiri, rasa cukup gah jgk la sebab dah ade convention centre sendiri.. hehehe. segala xtvt diadakan di opis sendiri. tak payah nak sewa tmpt lain. sblm pindah dulu selalunya asyik buat kat klcc atau pwtc. segala event managed by angkagraf s/b. opis aku lantik angkagraf untuk handle segala event yang berlangsung termasuk pakej perkahwinan dan sejak ramadan ni bufet utk berbuka puasa.
pakej perkahwinan
~ abadikan memori indah anda di mecc ~
ning baizaura adalah org pertama yg melangsungkan perkahwinan disini. lepas tu disusuli oleh xstaff matrade, lepas tu merebak ngan org² luar. dewan dan bilik2 seminar kami juga boleh ditempah untuk pelbagai jenis program contoh mcm dinner, exam, seminar, kursus dll.
korang boleh le besokan gmbr ni utk baca pakej yang ditawarkan. aku malas le nak type balik. syarat dan peraturan pun ada kat gmbr atas. kalu tak paham leh le tya aku. leh le korang promote kat family korang/sedara mara/kekawan korang/jiran sebelah/org kg @ sesape yg korang kenal la.


yg ni plak berbuka puasa sajian ala kampung. ni baru pertama kali buat utk org luar. sambil korang menikmati juadah, ada persembahan yang akan menghiburkan korang. termasuk bazar ramadan. mcm2 ade jual, baju raye, kerongsang, tudung dan mcm2 lagi le. so, pada engkorang yg rasa mcm berminat boleh le hubungi angkagraf s/b ditalian 03-6203 7032. salam :p

2 comments:

mamamia said...

promote jgn tak promote

Aryana & Adrienna said...

shua, bape hengget berbuka kat sini ...aku malas nak cek tenet ...baper erkkk>>>