Thursday, July 22, 2010

award

lama tak dapat award. dan mungkin kalu tak silap ade yg tuju pada blog ni tapi saya yg mcm tak berkesempatan nak wat n3. so sori.... tapi kali ni saya terima dengan penuh lapang dada [mm??] sebab saya tersangat la punya banyak masa free ari ni [iye ke?]

award ni asal usulnye dari wahida, kawan meroyan saya tu. dia tag award ni pada sebilangan kekawan opis. dan kekawan opis yg dapat tu ada yg tuju kat saya lagi... hehehe... pia, awk sgt kelakar la [u know i know n wahida know] ahaksss....

dan bila saya dapat award ni, saya punya undang² sendiri [wah gitu] tak mo tag pada orang lain. saya nak simpan je pemberian dari wahida ni [buleh gitu]? bukan kedekut tapi saje...

syarat² award ni ~

Anda mesti beri pujian pada pemberi award ni: 
tak moooo... nnt buntut dia kembung...upsss... kembang. ala wahida... kau mmg kawan yg best. kawan semeroyan aku sampai bila2..

Sila beri award kepada 10 blogger yg lain
tak moo jugak.... nak simpan sendiri jek. lantak ar...

Anda mesti beritahu 10 blogger ni
terkecuali le nampaknye syarat ni ye

Bagaimana anda boleh digelar blog yg best n great? 
best ke blog niezzareena memory ni? anda nilai le sendiri. kalu best teruskan. kalu tak best ke meluat ke menyampah ke benci ke atau ape ape ke ke yang lain... sila tekan lambang pangkah atas belah kanan ye. tak semua yg kita suker orang lain akan suker... hati lain² kan. 



ha jah... semua syarat mu ku jawab sudah. puas hati???

uppss...

kau dah packing baju ke jah?? ngeh3x!!!!!!

6 comments:

wahida said...

balik awal ni nak packing beg la ni...wakakaka...

my-niezzareena said...

wahida

amboi kau jah... sampai amek time out kau ye nak packing baju. mengalahkan nak kena posting... hahahaha

kau dah pegi kelas vokel ke jah

Mr Zz said...

yay!!dpt award!! congrates!!

my-niezzareena said...

mr zz

yey yey!!!!!

Mrs Zz said...

Aik mne kak wahida nk gi?chuke2 je nk blk awl..akak ade share ke ngn opiz nih..ke mmg dia kne posting??kih kih..jgn mawah tau akak..

yeay!! kta dpt award..chuke kn..ingt SYOK SENDRI..upe2nye kta MMG BEST..ngeh ngeh...

my-niezzareena said...

mrs zz

dia ade hal le dik. tu yg kena balik awal.. saje nyakat dia je.