Tuesday, July 20, 2010

bahang nak pose ke nak raye ni??

ri tu kan... jiran depan umh kite dah start wat hos kiping umh dia.. wah..semangat nak sambut pose ke nak raye ni? hikhikhik... pastu kan, kite tya kat hubby, kite bile lagi... hanya senyuman yg menampakkan gigi taring dia je teserlah. 'mm... tunggu le langsir baru siap baru kite servis umh ye'. dia sambung berbicara lepas tgk saya wat dek je bila tak dilayan. ok, kite tggu langsir baru, karpet baru, bunga baru, lapik meja baru... hehehe... jgn mare ye hubby ku cayang.

skang iklan kurma usop tayob pun dah keudara dikaca tv dan radio. mm... bahang nak pose mmg dah semakin hampir. suker suker suker... sonok sonok sonok... bazar ramadhan pun dah banyak kelihatan kat kawasan perumahan. tunggu masa utk memulakan operasi je. up town kat umh tu harus le tutup selepas habis waktu sahur.

tiba2 rasa mcm nak tukar umh kaler lain jek... hubby, u setuju tak??

15 comments:

sha a.s said...

amboihh hangg...ni betoii nk ghaya neh!

my-niezzareena said...

puan sha

hahaha.... semangat weh!!!!

[-suziey-] said...

bila tgk kurma je msti kait ngn puasa kan..pastu mula la xsbr nk raya..his:p

sha a.s said...

semngat yerr...ermmm pose da abes ganti ke blom???

Liessa said...

hehe...kadang2 tu bahang nak raya ramai org yg rasa dulu...hik hik...bila dh 1st puasa...letih...haa masa tu baru rasa bahang puasa...hik hik...

my-niezzareena said...

suziey... haah kan. asal kurma kait dengan pose.... tapi sehari pose dah dgr lagu raye... cemane tuu... hehehe

my-niezzareena said...

puan sha

hehehe.... udah le...

my-niezzareena said...

liessa

betul tu. setengah hari pose, dah lembik... tapi bila p bazar, bagai nak rak nafsu... ish3x!!!

Sue-Rya Qistina said...

a'ah la..kite pn cewonok nk smbt pose..x sabar je rasenye...hehe..nk mengemas2 n hias2 rumah...adoyai..mmg besh!!

my-niezzareena said...

sue...

kawe pun sangat tak sabar... mengalahkan budak cekolah kan... hukhukhuk

Sue-Rya Qistina said...

hehehe..kite ni cewonok nk pose ke raye sbnrnye...ngeh2..dh beso pnjg gini, x pk dh diri sendiri..pk kn anak n suami nye keperluan je..kdg2 diri sendirinye pn terlupe nk beli...kelakar kan??

my-niezzareena said...

sue..

best ade anak kan. mcm2 baju kite giler nak beli. chantek2 lak tu. tu yg kite pun suker belikan utk anak2 kazen.

Sue-Rya Qistina said...

a'ah..mmg best dpt shopping baju2 utk anak..dia mmg seronok sgt dpt baju2 baru..nak2 kaler pinky2 ni, mmg feveret dia...haih..x saba nk shopping raye...ngeh3..

Mrs Zz said...

Kak Iena yg tsgt la chomelllllll!!! dgr x owg jewit2 nih...sye xsbr nk poce nih..1st day poce kt kpg..yeay!! blk swak..jmpe family...jom nyanyi2 wamai2...tp poce baki ade 3 lgi..wkakaka..kne ganti chepat2...

my-niezzareena said...

mrs zz

ha... patot le begema kat kaunter west ni. awk ke yg dok jewit2... adei... igt sape lak yg meroyan pepagi ni. tejut kite tau...hehehe

wah... best le dia dapat smbt pose ngan family. balik serawak ye.. belah seyemban bile.. hikhikhik...