Friday, July 23, 2010

nandossss @ jj wangsa maju


lain hajat lain dapat. sebenarnya kami nak p beli big apple jek. tapi bila lalu sebelah nandos, alamak... cam tak tahan jek. smlm kan gaji, mula tu cam tak ramai, tapi lepas tu mak ai... siap beratur tunggu kat luar. kami pun tak dapat le nak lepak lama. kesian pada mereka² yg diluar sane. lama tak lama sampai 3 kali le es lemen ti aku dorang tambah. 

sudahnye, kami terus terlupa akan tujuan utama nak beli big apel. bila sampai umh baru rasa kecor air liur teringatkan big apel... adei... hari ni kalu sempat singgah jap la. 




pesan utk awan lagi... 'tunggu aku tau, lagi sehari je lagi... yahuuuuu!!!!!'

3 comments:

sha a.s said...

lapa lapa. tp nandos x best! ehhehe

my-niezzareena said...

kena ngan selera tekak time nak mkn ok je sha. tapi kalu tak rasa nak mkn better jgn. buleh muntah wooo

sha a.s said...

betul la..agreed!