Friday, July 23, 2010

makan makan tadi

lunch tadi saya dan sahabat baik makan tengahari di cheras. walla.... lama nau tak pekena masak tempoyak ikan patin. mmg best giler! sedut plak air durian belanda. mmg tak hengat kesedapan dia. kunyak sambil pejam mata sedapnye tu.

dah tu kami pekena plak duyan yg kebetulan ade jual kat depan kedai makan tu. mmg cantek wei isi dia. mantop! amatlah puas hati. 3 biji kami bedal. tak pandang dah kiri kanan. pesetan org2 yg pandang kami. pe hal... salah ke makan kat situ...

hari ni sedih bagi saya, kak eda, kak ina dan kak ct. rakan baik kami... ku haslinda atau kak ku, akan tinggalkan kami. dia sambung perkhidmatan dengan SPA. tapi tak sure lagi kena berkhidmat di mana. sedih giler ni. lama kami berkawan. dari start saya masuk matrade, dia la otai kat situ. otai bahagian HR. semua dia tau. tya je la ape saje. pastu kak ku ikut hubby posting ke timo leste. terputus kejap, tapi dia masuk balik keje. dan skang... huh.... entah bila lagi dapat jumpa, walaupun dia dok kat bangi, udah tentu masa mencemburui kami. insyaAllah... kita akan jumpa kan. jgn lupa sampaikan khabar berita tau. email² la selalu. 
take care ye kak ku. jgn luper kami semua. kurang le rakan meroyan...huhuhu
baru lepas nanis nanis... huhuhu...sedih sangat. kak ku paling sedih
dia takut tak dapat kawan sebaik kami di tempat baru nnt
alamak... sangat terharu la plak
insyaAllah... dimana kita berada, yg penting nawaitu kite. betul tak
moga sakses ditempat baru nnt
love u.. miss u!!!!

3 comments:

Mr Zz said...

haa.baru ad tajuk...dh besh sgt makan, smpai lupe nk ltk ye? hihi...mm dap dap mkn..akak pun join kak wahida bcuti kan?? uuu...sabah gitu..slamt bercutiii!!

my-niezzareena said...

mr zz

hahaha... luper lak letak tajuk, bz plak tadi.

panas plak rasa badan ni lepas mkn duyan. adeiii

ha... sabah je. plan asal nak p pulau mabul tapi banyak masalah plak

Mrs Zz said...

msti 1 upiz bau duwian..hihi..chumel je mkn duwian ye..yeay i love duwian..xmo muahhh la kali ni chebab dh buchuk..