Thursday, July 15, 2010

layan pizza plak




selasa lepas, encik suami kepingin sangat nak makan pizza. kami trus ke pizza wangsa maju. nasib le tak ramai time tu. selalu kat area tu penuh memanjang je orang2 yg datang. kebetulan hari tersebut, saya sangat la tak sihat. jadi selera saya pun seperti tak berapa nak mari.


coke pilihan tekak kami

meatball bolognaise pilihan tekak saya

 
super supreme

 
 spicy wings

 
 muka saya yang tekulat-kulat nak perabehkan mashroom soup dan garlic bread. tekak tak berapa sedap time ni. tonsil saya bengkak sama sekali. muka pun nampak sembab kan

 tapi encik suami tetap dengan lawak jenaka dia yg sebolehnye nak bagi saya gelak. ok la, awak mmg lawak hari tu...

 
saya hanya mampu telan spegeti, tu pun tak habis, beberapa ketul garlic bread, sepotong pizza, seketul ayam. yang lain2 tu semua encik suami telan. eee....... saya yang rasa muak. tapi bagus le, tak membazir.

tq to pn leily atas satu pembelajaran baru mengenai alam blog ni.

6 comments:

[-suziey-] said...

wohoooo ebstnye pizza..adeii lapo la plak..huhu

wahida said...

aku nak spicy wing tu weh...

my-niezzareena said...

suziey

walla walla.... kite pun jadi lapo balik tgk gmbr ni.. huhuhu

my-niezzareena said...

wahida

skang ni aku rasa menyesal wei sebab tak mkn banyak2...adei...

Mrs Zz said...

Kak Iena,

My Feveret tu..chedapnyeee...cuke cuke..xmo lpekn wing yg chedap tu..beshnyeee..chuke tgk gmba2 kt blog akak..pndai edit..cweeett sje..muahhh kt pp...Pizza xpenah mhampakan...kih kih...

my-niezzareena said...

mrs zz

cumel le gaya awk ckp... mesti muka tgh cute miut masa tu... ahaksss... manja dia ni...

nway,... maceh le sudi bagi pujian pagi jumaat ni... ahakssss